Verbouwen met Van Houte

Ook verbouwen met Van Houte Systeembouw is aantrekkelijk!

Houtskeletconstructie

Het systeem van houtskeletbouw is erg geschikt voor dakopbouwen, dakrenovaties en aanbouwen. Een houtskeletconstructie is relatief licht zodat goed (en vaak zonder extra voorzieningen) aangesloten kan worden op de bestaande constructie.

Goed geïsoleerd

Ook de isolatiewaarde van een houtskeletconstructie is goed, door middel van verbouw en na-isolatie is het mogelijk uw woning een aantal "labelsprongen" in energielabel te laten maken. Financieel is dit erg aantrekkelijk, niet alleen vanwege de energiekosten die bespaard kunnen worden, maar er zijn ook nog steeds subsidies beschikbaar! Zie hiervoor www.meermetminder.nl, een initiatief waarvan ook Van Houte Systeembouw deelnemer is. Wilt u een houten huis laten bouwen? Wij adviseren u graag.

Verstandig verbouwen

Een laatste voordeel is de korte periode waarin uw woning (vooral bij dakopbouwen en dakrenovaties, maar ook bij aanbouwen) "open" is. Het houtskelet wordt eerst op maat gemaakt en dan pas geplaatst. Dit voorkomt waterschade aan bestaande delen van de woning en er kan zo ook verbouwd worden in bewoonde situatie. Houdt u er wel rekening mee dat dat niet geheel zonder overlast lukt.

Casco-systeem

Heeft u minder budget voor uw verbouwing en overweegt u een aantal zaken zelf te doen? Overweegt u dan het casco-systeem. Van Houte Systeembouw kan een wind- en waterdichte en aan de buitenzijde afgewerkte aanbouw /dakopbouw leveren, waarna u zelf installaties en afbouw ter hand kunt nemen.

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!