Prefab huizen

Van Houte Systeembouw is gespecialiseerd in de bouw van prefab huizen. Een prefab woning wordt niet volledig op locatie gerealiseerd. Veel elementen zullen al in een fabriek of op de bouwplaats worden gemaakt. Pas in een later stadium van de bouw worden alle elementen in elkaar gezet. Dit is voordeliger. Zelfs als het regent of sneeuwt, dan nog kan de bouw doorgaan.

Bij Van Houte Systeembouw kunnen we helpen uw droom te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in houtskeletbouwwoningen. Dit is een modern bouwsysteem, waarbij de losse elementen in de productieruimte worden gemaakt. In één of twee dagen wordt een volledig huis in elkaar gezet! Achteraf ziet u niets van het houten skelet, maar de woning is wel duurzamer en energiezuiniger dan een traditionele woning.

Wat kost een prefab woning?

Een prefab woning kost minder dan een traditioneel gebouwd huis. Toch is de kostprijs afhankelijk van het soort huis dat u wilt. Wilt u een prefab cataloguswoning? Of wilt u een eigen ontwerp realiseren? En wat is de grootte van uw woning? En welke opties wilt u?

Offerte prefab huis aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen? Neem contact op met Van Houte Systeembouw en wij stellen een offerte op maat voor uw samen.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan