Overdekt terras

`s Avonds heerlijk genieten in uw tuin? Met een overdekt terras van Van Houte Bouw is dat mogelijk! Het grote voordeel van een overdekt terras, is dat u ook buiten kunt zitten als het wat frisser wordt.

Compleet overdekt terras

De overdekte terrassen die wij voor u realiseren worden volledig op uw wensen afgestemd. Bij Van Houte Bouw zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Vanzelfsprekend zijn het dak en de vloer erg belangrijk. Maar wij kijken verder. Ook de verwarming van uw terras is belangrijk. Door onder andere goed na te denken over de manier waarop de verwarming wordt aangebracht, zorgen wij er voor dat u met zo min mogelijk energie uw overdekte terras kunt verwarmen. Om uw overdekte terras ook een gezellige sfeer te geven, verzorgen wij ook de verlichting. Vraag naar de mogelijkheden!

Overdekt terras van hout

Houtskeletbouw is de manier van bouwen waar Van Houte Bouw in gespecialiseerd is. Een overdekt terras van hout is daarom ook een veel door ons gerealiseerde vorm. Hout is duurzaam, heeft een snelle bouwtijd en zorgt voor een warme sfeer. Kies daarom nu voor een overdekt terras bij Van Houte Bouw. Om een goed beeld te krijgen kunt u hier een aantal voorbeelden zien van overdekte terrassen.

Direct een afspraak maken om de mogelijkheden van een overdekt terras te bespreken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan