Houten huis bouwen

Als u een houten huis wilt laten bouwen dan is het begrijpelijk dat u veel vragen heeft. U vraagt zich waarschijnlijk af wat de voor- en nadelen van houtskeletbouw zijn? Welke kosten dit met zich meebrengt?

Onze professionals, uw droomhuis

Het bouwen van uw houten droomhuis staat bij ons centraal. Onze professionals brengen uw wensen volledig in kaart. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij de bouw van uw houten huis. Aan de hand van een schets kan een voorlopige prijsopgave voor u worden gemaakt. Een houten bouwskelet is een goed duurzaam alternatief voor elke andere bouwmethode. Bij de oplevering van uw huis is er in principe niets meer van het houten bouwskelet terug te zien. Het skelet wordt volledig weggewerkt achter het metselwerk en pannen. Tenzij u er natuurlijk voor kiest om uw huis volledig van hout te bouwen. Het grote voordeel is wel dat u bij het bouwen van een houten huis veel geld kunt besparen ten opzichte van andere bouwmethodes. Onze professionals brengen graag de verschillende mogelijkheden voor u in kaart.

Maak een afspraak

Mocht u nog vragen hebben na het bekijken van onze website of wilt u graag een afspraak maken om advies in te winnen, dan raden wij u aan om een afspraak te maken met één van onze professionals. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen op 0166 66 20 00.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan