Wij bouwen uw houten aanbouw

Wilt u uw leefruimte vergroten bij u thuis of op uw werk? Kies voor een houten aanbouw! Van Houte Bouw is gespecialiseerd in houtskeletbouw. Hierdoor verzorgen wij uw houten aanbouw zonder problemen. Direct weten wat de mogelijkheden zijn voor uw houten aanbouw? Neem contact met ons op.

Waarom houten aanbouw

Een houten aanbouw betekent een duurzame aanbouw. De duurzaamheid van hout is het belangrijkste voordeel van een houten aanbouw. Daarnaast is het wooncomfort ook een voordeel. Warmte wordt goed vast gehouden door de juiste isolatie. Een houten aanbouw is een investering die u veel geld bespaart! Bovendien zijn er verschillende voordelen bij het bouwen van een houten aanbouw. Hout is veel lichter dan andere bouwconstructies. Hierdoor kan er ook sneller gebouwd worden. Door deze snelle bouwtijd wordt uw houten aanbouw binnen korte tijd opgeleverd. Daarnaast heeft hout weinig tot geen last van bouwvocht. Ook dit levert tijdwinst op.

Soorten houten aanbouw

Een houten aanbouw kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Het kan in de vorm van een uitbreiding van uw woning of bedrijfspand. Maar ook een houten aanbouw in de vorm van een terras is mogelijk. Hout brengt een gezellige sfeer met zich mee. Ideaal voor uw terras. Bekijk hier enkele van onze afgeronde projecten.

Naast het realiseren van een houten aanbouw kunt u bij Van Houte bouw ook terecht voor het bouwen van huizen op basis van houtskeletbouw. Meer weten over deze vorm van bouwen? Vraag bij onze medewerkers om meer informatie.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan