Dakopbouw

Een dakopbouw is een uitstekende oplossing, wanneer u meer ruimte wilt creëren in uw bestaande woning. Van Houte Bouw plaatst uw dakopbouw vakkundig en snel.

Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is erg geschikt voor het maken van een dakopbouw. Door de relatieve lichte constructie van het houten skelet, kan deze gemakkelijk op een bestaande woning worden geplaatst. Het voordeel van om uw dakopbouw van houtskeletbouw te maken, is de hoge isolatiewaarde van het materiaal. Zo komt uw huis in aanmerking voor een hoger energielabel. Dit scheelt in de kosten van uw energierekening. Daarnaast komt u ook nog eens in aanmerking voor verschillende subsidies.

Extra ruimte creëren

Een dakopbouw is dé uitkomst wanneer u meer ruimte nodig heeft en toch in uw huidige woning wilt blijven wonen. Door de situatie op de huizenmarkt, kiezen steeds meer mensen voor een dakopbouw of om hun bestaande woning uit te bouwen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld uw zolder als extra leefruimte gaan gebruiken en creëert u vele vierkante meters extra woonoppervlak.

Verbouwen hoe u wilt

Wanneer u graag een dakopbouw wilt laten plaatsen, maar een klein budget beschikbaar heeft, is een casco-systeem de overweging zeker waard. Wij leveren dan een wind- en waterdichte dakopbouw, die aan de buitenkant volledig is afgewerkt. U neemt zelf de afwerking van de binnenkant voor uw rekening, waardoor u slechts voor een klein budget toch een dakopbouw kunt realiseren.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een dakopbouw op uw woning? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan