Bouwvocht

In ieder nieuwbouwhuis zit gemiddeld zo`n 5000 liter bouwvocht. Het is belangrijk om bouwvocht uit uw huis te krijgen, omdat het kan zorgen voor veel schade. Van Houte Bouw bouwt nieuwbouwhuizen met als basis een houtskeletbouw. Hierdoor heeft u aanzienlijk minder last van bouwvocht.

Wat is bouwvocht?

Onder bouwvocht wordt vocht verstaan wat bij de bouw van uw woning is achter gebleven op de materialen. Dit kan zijn toegevoegd bij bijvoorbeeld het aanmaken van beton of het nat maken van stenen tijdens het metselen. Maar ook overgebleven vocht van regenwater valt onder bouwvocht. Het kan meerdere jaren duren voordat het bouwvocht volledig uit uw constructie is verdwenen. Het is daarom belangrijk om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk bouwvocht in uw huis aanwezig is. Van Houte Bouw helpt u daarbij. Vraag naar de mogelijkheden!

Gevolgen van bouwvocht

Bouwvocht kan nadelige gevolgen hebben. Door het bouwvocht is de kans dat uw constructie gaat rotten of roesten aanzienlijk groter. Ook kan er schimmel ontstaan. Vocht zorgt ook voor een onaangename temperatuur in uw huis. Kortom: veel bouwvocht is ongezond.

Oplossing voor bouwvocht

Wij raden u daarom aan om een huis te kiezen met houtskeletbouw als basis. Meer weten over de oplossing voor uw bouwvocht? Neem dan direct contact met ons op! Van Houte Bouw vermindert de hoeveelheid bouwvocht in uw nieuwbouwhuis.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan