Aanbouw

Wilt u een aanbouw aan uw woning? Kies dan voor Van Houte Bouw. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van aanbouwen. Bekijk onze projecten om te zien welke projecten wij onlangs gerealiseerd hebben.

Vele voordelen

Wanneer u kiest voor houtskeletbouw voor uw aanbouw, ervaart u vele voordelen. Eén van de belangrijkste redenen voor het kiezen van houtskeletbouw is het wooncomfort. Door de goede isolatie bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

Daarnaast is de bouwtijd van een aanbouw kort, een houten skelet is licht en u heeft geen last van bouwvocht. Tot slot is de keuze voor houtskeletbouw een duurzame keuze .

Extra leefruimte

Een aanbouw is een uitstekende oplossing voor het creëren van extra leefruimte op de begane grond. Heeft u extra ruimte nodig en wilt u niet verhuizen? Een aanbouw zorgt direct voor een toename van de vloeroppervlakte.

Wat u ook zoekt

Bij Van Houte Bouw kunt u terecht voor alle soorten aanbouwen. Of het nu gaat om een erker, een overdek terras of een complete aanbouw in dezelfde stijl van uw woning: bij Van Houte Bouw zijn wij u graag van dienst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op  of   vraag onze brochure aan